Porsche - -

Porsche Approved

Godkänd av Porsche.
För säkerhets skull.

Att äga en Porsche ska vara en upplevelse. Något som skänker glädje, förgyller vardagen men som också känns tryggt. Det är därför vi skapat Porsche Approved, så att du kan lita på att din begagnade Porsche, eller den begagnade Porsche du planerar att köpa, verkligen är så bra som den ser ut.

Stolthet och ansvar.
För oss har kvalitet och pålitlighet alltid varit centralt. Det har lett oss till framgångar på racerbanor världen över men framför allt har det skänkt trygghet till alla Porsche-ägare. Faktum är att två tredjedelar av samtliga Porsche som någonsin tillverkats fortfarande rullar på våra vägar. Det både inspirerar och förpliktigar.

Checklistan.
Varje bil som förärats märkningen Porsche Approved har genomgått ett gediget test på 111 punkter där våra servicetekniker diagnostiserat hela bilen och tittat på allt från prestanda till säkerhet. Även visuella defekter granskas och åtgärdas.

Vid eventuella reparationer används uteslutande Porsche Original reservdelar, vilket garanterar att även en begagnad Porsche är 100 % Porsche. För dig innebär det ett ägande med sinnesro och att fullt fokus kan läggas på att njuta av körupplevelsen. Genom Porsche Approved har du också tillgång till Porsche Assistance som dygnet runt ser till att du och dina passagerare får bästa möjliga behandling om det oförutsedda skulle inträffa, vart än i Europa det inträffar. Skulle din bil inte kunna repareras på plats ser vi till att åtminstone du kommer säkert vidare eller hem. När garantitiden närmar sig sitt slut kan du förlänga den i 12 eller 24 månader förutsatt att bilen fortfarande uppfyller Porsches garantivillkor.

Tryggt, eller hur?

Porsche Approved


Förläng trygghetskänslan.

Porsche Approved är vår garanti för begagnade bilar. När din nybilsgaranti går ut kan du alltså förlänga garantin, förutsatt att bilen servats enligt serviceplan på auktoriserad verkstad och att den genomgått de test med över 100 punkter som säkerställer att den fortfarande uppfyller villkoren.

Begagnad bil. Ny garanti.
När du köper en begagnad Porsche på Porsche Center finns alltid möjligheten att köpa till Porsche Approved. I vissa fall ingår det till och med i priset. Förutsättningen är att bilen uppfyller garantivillkoren, är mellan 1 och 9 år gammal samt att den totala körsträckan inte överstiger 20 000 mil. Oavsett om du förlängt din försäkring eller tecknat en ny för begagnad bil gäller samma villkor. Skulle exempelvis reparationskostnaden bli högre än kostnaden för en ersättningsenhet ersätter garantin ett belopp motsvarande kostnaden att montera en ersättningsdel.

Här kan du läsa fördjupad information om Porsche Approved (PDF)